Need For Speed (2016) | Game City preloader
5198plo-8xL

Need For Speed (2016)

használt
lehel úton raktáron
sugárban raktáron

5 999 Ft

  • További információk

További információk

Állapot

használt

Státusz

lehel úton raktáron, sugárban raktáron

Típus

játék

Korhatár

12

Platform

Xbox One

Stílus

verseny

Kiadó

Electronic Arts

Cikkszám: 8742 Kategóriák: ,

Termékleírás

Visszanyúl alapjaihoz, de legfőképpen az Underground- és a Most Wanted mellékszálakhoz a Need for Speedsorozat, amelynek legújabb epizódjában Ventura Bay óriási városa, valamint a környék öt nagy tiszteletnek örvendő autóversenyzője vár ránk, hogy kezdő sebességmániásként magunk mögé utasítsuk őket.

Az öt versenyző öt különféle stílust és versenysorozatot jelent majd, így a Speed-ben a sebesség, a Style-ban pedig a driftelés szerelmesei élhetik ki vágyaikat, és míg a Build-ben autónk szépítése és tuningolása lesz a cél, addig a Crew keretein belül a csapatos összecsapások kapják a főszerepet. A legutolsó opció az Outlaw lesz, amelyben a rendőrökkel szembeni hajszák kerülnek a középpontba.

A Need for Speed a nyitott világ mellett minden eddiginél nagyobb figyelmet fordít az autók tuningolására és fejlesztésére, mindezt ráadásul a sorozat múltjának legjobb elemeivel, rengeteg online interakcióval, valamint – a Frostbite 3 grafikus motornak hála – csodaszép küllemmel teszi.Tuningold fel autóidat, száguldj a különböző versenyeken és menekülj el a rendőrök elől, ha muszáj!
Egy hatalmas, szabadon bejárható város, valamint öt különböző stílusú autóversenyző vár rád, akiket abban kell legyőznöd, amiben a legjobbak!