Metro Exodus | Game City preloader
metro-exodus-xbox-one-xboxone-35-boxmetro-exodus-xbox-one-xboxone-35-box
a1u7k3fwn2l-_sl1500_a1u7k3fwn2l-_sl1500_
91utqxarlxl-_sl1500_91utqxarlxl-_sl1500_
91hihfnp-l-_sl1500_91hihfnp-l-_sl1500_

Metro Exodus

lehel úton raktáron
sugárban raktáron

15 999 Ft

  • További információk
  • Vélemények (0)

További információk

Állapot

új

Státusz

lehel úton raktáron, sugárban raktáron

Típus

játék

Korhatár

18

Platform

Xbox One

Stílus

FPS

Kiadó

Deep Silver

Vélemények

Még nincsenek értékelések.


Mondd el a véleményed elsőként: “Metro Exodus”

*

Termékleírás

Ajándék: Metro 2033 Redux letöltőkód

2036-ban járunk.

Negyed századdal azután, hogy az atomháború pusztasággá tette a Földet, néhány ezer túlélő kétségbeesetten kapaszkodik a remény minden szalmaszálába a volt moszkvai metró alagútjaiban. Túlélték a méreggel szennyezett környezetet, harcoltak a mutáns szörnyek és paranormális horror ellen, és átvészeltek egy polgárháborút is.

Ám most Artyom szerepében kénytelen vagy elmenekülni a Metróból, és a Spartan Rangerek egy csapatának élén hihetetlen, kontinenseken átívelő utazásra indulsz a posztapokaliptikus Oroszországban, hogy új életet keress keleten.

A Metro Exodus a 4A Games stúdió nagyszabású, történetalapú lövöldözős játéka, amely a halálos harci taktikákat és lopakodást felfedezéssel és túlélőhorrorral vegyíti egy páratlan, magával ragadó játékvilágban.

Fedezd fel az orosz vadont új, hatalmas, nem lineáris pályákon, és kövesd az izgalmas cselekményt, amely egy teljes éven, négy évszakon át zajlik a nukleáris télben.

A Dmitri Glukovszki regényei által ihletett Metro Exodus játék Artyom történetét folytatja minden idők legjobb Metro-kalandjában.