preloader
61njtq-afcl-_sl1125_61njtq-afcl-_sl1125_
712mrg4l2vl-_sl1500_712mrg4l2vl-_sl1500_
71mouwk2dl-_sl1500_71mouwk2dl-_sl1500_
61h1xxvswrl-_sl1500_61h1xxvswrl-_sl1500_

Ace Combat 7: Skies Unknown

ELFOGYOTT

17 999 Ft

  • További információk
  • Vélemények (0)

További információk

Állapot

új

Típus

játék

Korhatár

12

Platform

Xbox One

Stílus

akció, szimulátor

Kiadó

Bandai Namco

Vélemények

Még nincsenek értékelések.


Mondd el a véleményed elsőként: “Ace Combat 7: Skies Unknown”

*

Termékleírás

Az ACE COMBAT 7: Skies Unknown fejlett vadászgépek pilótafülkéjébe ülteti a játékosokat, és közel fotorealisztikus látványvilágú légi ütközetekbe vezeti őket, amelyek keretében autentikus és futurisztikus repülők közül válogatva merülhetnek el a magával ragadó sztoriban, akár a virtuális valóságban is.

Az ACE COMBAT 7: Skies Unknown a grafikai motorok és konzolok legújabb generációjának tudását egyesítve garantáltan bámulatba ejti majd a játékosokat. A gyönyörűen lerenderelt felhők megtöltik az eget, a részletes városképek pedig tovább fokozzák a szuperszonikus sebesség érzetét, otthont adva a 20 éves sorozat történetének eddigi legádázabb légi csatáinak. Az ACE COMBAT 7: Skies Unknown a sorozattól megszokott módon ultramodern szuperfegyverek arzenálját adja a játékosok kezébe, és méltó ellenfeleket állít eléjük.

• Unreal Engine 4 technológia
A lélegzetelállító felhők sokasága, a hihetetlen részletességű vadászgépek és fotorealisztikus látványvilág az eddigi legszebb Ace Combat játékká teszi.

• Dinamikus időjárás
Légy tanúja az időjárási viszonyok hirtelen változásainak és küzd le a környezeti behatásokat, hogy előnyt szerezz ellenfeleiddel szemben!

• Virtuális harc
A kifejezetten a PlayStation VR-ra fejlesztett VR küldetések sosem látott mélységű repülési élményt nyújtanak.

• Térj vissza a Strangereal világba
Az alternatív Ace Combat univerzum jelenlegi és közel futurisztikus fegyverekből tevődik össze, de egy Ace Combat fikciókkal átitatott történettel.