preloader
91n66cobel-_sl1500_91n66cobel-_sl1500_
71yju5rjvkl-_sl1280_71yju5rjvkl-_sl1280_
71s6xqsgu1l-_sl1280_71s6xqsgu1l-_sl1280_
61elanjqdl-_sl1280_61elanjqdl-_sl1280_

Sports Party

használt
ELFOGYOTT

Besorolás alatt

  • További információk
  • Vélemények (0)

További információk

Állapot

használt

Típus

játék

Korhatár

3

Platform

Switch

Stílus

sport, ügyességi

Kiadó

Ubisoft

Vélemények

Még nincsenek értékelések.


Mondd el a véleményed elsőként: “Sports Party”

*

Termékleírás

Itt az idő egy kis mozgásra! A vízi és tengerparti sportok most végre mindenki számára elérhető távolságba kerültek bárhol és bármikor. A Sports Party egy hegység lábánál elterülő, káprázatos tengerpartra invitál, hogy felfedezz 6 kültéri sportot. Utánozd élethűen a különböző sportok mozdulatait az intuitív irányítással, állj fel a kanapéról, majd hívd ki barátaid és családod akár otthon, akár a világ bármely pontján!

6 modern és klasszikus sport
Merülj el a Frisbee®, Jet Ski®, kosárlabda, golf, gördeszkázás és strandtenisz izgalmaiban! Mindegyik sport számos különböző módon élvezhető, így a Sports Party mindenki számára szórakoztató és könnyen játszható. Találd el leggyorsabban a célpontokat Frisbee®-vel, versengj barátaiddal 9 különböző golfpályán, és törj az élre vagy trükközz minél többet Jet Ski®-vel!

Szórakozás minden korosztálynak
Gyerekektől a nagyszülőkig mindenki imádni fogja az intuitív, könnyen megtanulható irányítást. Bárki számára megtanulható, mégis kihívást jelentő játékmenetével a Sports Party a család minden korosztályú tagja számára kiváló szórakozást biztosít. A Sports Party a tökéletes családi program!

Otthon vagy a világ bármely pontján
A Switch képességeit teljes mértékben kihasználva legfeljebb 4 fő játszhat otthon a TV előtt, vagy bárhol a tabletop móddal. A játék emellett handheld módban is élvezhető klasszikus nyomógombos irányítással. Éld át a Sports Party izgalmait bárhol a világban!

Bajnokság mód
Hívd ki barátaid és családod egy bajnokságra, ahol minden körben egy véletlenszerűen kiválasztott játékos jelölheti ki a következő sportot. Nyerjen a legjobb!

Napsütötte helyszínek
Járd be Sports Party Island káprázatos tájait és fedezd fel meghitt tengerpartjait, kikötőit, sziklaszirtjeit és más látványosságait, ahol a tömeg csak arra vár, hogy neked szurkolhasson.

Testreszabható avatárok
Alakítsd kedvedre avatárod kinézetét a bőrszíntől és arcszőrzettől kezdve a ruhákon és kiegészítőkön át egészen a cipőkig. Nyiss meg új kiegészítőket, ahogy haladsz a játékban!

Könnyű testmozgás
Kösd össze a kellemest a hasznossal a Sports Party-ban! Nincs más dolgod, mint megragadni egy Joy-Con kontrollert, majd követni a játék intuitív és természetes mozdulatait, hogy formában tartsd magad. Az egészséges életmód még sosem volt ilyen szórakoztató!