preloader
diablo-iii-eternal-collection-switch-nintendo_switch-7-boxdiablo-iii-eternal-collection-switch-nintendo_switch-7-box
diablo-iii-eternal-collection-ps4-ps4-64860diablo-iii-eternal-collection-ps4-ps4-64860
diablo-iii-eternal-collection-ps4-ps4-64859diablo-iii-eternal-collection-ps4-ps4-64859
diablo-iii-eternal-collection-ps4-ps4-64858diablo-iii-eternal-collection-ps4-ps4-64858

Diablo III Eternal Collection

használt
ELFOGYOTT

12 999 Ft

  • További információk

További információk

Állapot

használt

Típus

játék

Korhatár

16

Platform

Switch

Stílus

RPG, akció

Kiadó

Activision

Cikkszám: 6944 Kategóriák: , ,

Termékleírás

A csomag tartalma:

– Diablo III játékszoftver
– Reaper of Souls kiegészítő csomag
– Rise of the Necromancer kiegészítő csomag

Húsz év telt el azóta, hogy a Legfőbb Gonoszok (Prime Evils) vereséget szenvedtek, és kiűzettek a Menedék (Sanctuary) világából. Most vissza kell térned oda, ahol az egész történet kezdődött: Tristram városába. A hullócsillagról szóló híreszteléseket kell megvizsgálnod, amely a gonosz újjászületésének első jele és arra utaló ómen, hogy világunk végnapjai elkezdődtek.

Használd fel ezer hatalom erejét – Használd ki születésednél fogva megillető hatalmadat, és sok más közt rengesd meg a földet, szórj ellenségeid fejére tüzet és jeget, vagy idézz meg túlvilági szolgálókat.

Hódítsd meg a végtelen csatamezőt – A gonosz erők egész légióival küzdhetsz meg véletlenszerű, 3D környezetekben. Számtalan démoni gonosztevővel szállhatsz szembe, küldetéseket fedezhetsz fel új helyszíneken, és minden játék alkalmával más zsákmányt gyűjthetsz be. Nincs két egyforma játék.

Kereskedj a hadizsákmánnyal – A valódi pénzes aukciósházban (Real Money Auction House) valódi pénzért vásárolhatsz és adhatsz el tárgyakat. Ezután a megkeresett pénzből egyre nagyobb erejű tárgyakat vásárolhatsz, vagy foghatod és viheted a pénzedet. A döntés a tiéd!

Merészkedj be Menedék sötét világába – A halandók világa Caldeum legendás tornyaitól Bástyaerőd ostromlott falaiig a pokoli erők mindent megrontó hatása alá került. Siess a démoni megsemmisülés határán ingadozó Menedék védelmére.