Left Alive Day One Edition | Game City preloader
81-lgv-jzkl81-lgv-jzkl
618ecxap14l-_sl1280_618ecxap14l-_sl1280_
81pndnwuwsl-_sl1500_81pndnwuwsl-_sl1500_
71fbfafztzl-_sl1500_71fbfafztzl-_sl1500_

Left Alive Day One Edition

lehel úton raktáron

17 999 Ft

  • További információk
  • Vélemények (0)

További információk

Állapot

új

Típus

játék

Korhatár

18

Platform

PlayStation 4

Stílus

akció

Kiadó

Square Enix

Vélemények

Még nincsenek értékelések.


Mondd el a véleményed elsőként: “Left Alive Day One Edition”

*

Termékleírás

Harcolj a túlélésért egy könyörtelen világban, amelynek lakosságát soha véget nem érő háborúk tizedelik – itt a Square Enix új, akciódús lövöldözős játéka.

Veterán játékfejlesztők – Toshifumi Nabeshima (rendező, Armored Core sorozat), Yoji Shinkawa (Kojima Productions, a Metal Gear Solid sorozat karaktertervezője) és Takayuki Yanase (mechtervező, Ghost in the Shell: Arise, Mobile Suit Gundam 00, Xenoblade Chronicles X) – közösen hozták létre a Left Alive sötét, kegyetlen világát.

A Left Alive a túlélés történetét meséli el három különböző főszereplő szemszögéből, a háború sújtotta Novo Slava 2127-es megszállása idején. Tapasztald meg a gépek hatalmas erőfölényét az emberekkel szemben, amint állig felfegyverzett seregekkel, fegyveres járművekkel és gigászi mechekkel nézel szembe.

Tapasztald meg a gépek hatalmas erőfölényét az emberekkel szemben, amint állig felfegyverzett seregekkel, fegyveres járművekkel és gigászi mechekkel nézel szembe.

Ismerd meg a háború teljes háttértörténetét három különböző karakter szemszögéből. Ahogy haladsz a játékban, különböző cselekményszálakat fedezhetsz fel, amelyek mindegyike kemény, sokszor halálos következményekkel járó döntésekre kényszerít.