preloader

Rólunk

A Game City konzol üzletünket már több mint 20 éve nyitottuk meg a XIII. kerület, Gömb u. 34. szám alatt.

Fő tevékenységünk:Sony PlayStation 4 (PS4), Sony PlayStation Vita (PS Vita), Sony PlayStation 2 (PS2), Sony PlayStation 3 (PS3),Xbox One, XBOX, XBOX360, PlayStation Portable (PSP), PSONE PSX, Nintendo Game Boy Advance, Nintendo DS, Nintendo 3DS, Nintendo Wii, Nintendó WiiU valamint Nintendo Game Cube játék konzolok, tartozékok, játék programok eladása, vétele, cseréje, beszámítása, valamint konzolok teljes körű szervizelése.

Az üzlet több mint másfél évtizedes nyitása óta dinamikusan fejlődik. Közel 60 nm-es üzletünkben mindig széles választékkal várjuk vevőinket.
Vevőink között megtalálható minden korosztály. Igyekeztünk mindenki ízlésének megfelelően és pénztárcájához mérten kialakítani termék kínálatunkat. Mindenki kedvére tud válogatni a különböző platform játékok közül: a kaland játékoktól kezdve az akció, az RPG, a sport, a verekedős, a focis, az ügyességi játékokig, továbbá szimulátor, repülős, logikai és fps konzol játékok közül is. Konzol boltunkban megtalálható gyermekeknek szóló játék lemezek is természetesen.
Vevőink élhetnek beszámítási lehetőséggel, ami azt jelenti, hogy megunt, vagy már a kevésbé használt játékokat, konzolokat behozhatják, mi pedig kifizetjük vagy a használt konzol általunk fizetett értékét levonjuk a következő vásárlás összegéből.

Érdemes figyelni folyamatos akcióinkat, valamint nyereményjátékainkat, melyet a honlapon illetve a Facebookon is meghirdetünk. Nyereményjátékunkban azok vehetnek részt, akik feliratkoznak hírlevél szolgáltatásunkra, vagy már rendeltek tőlünk a webshopon keresztül.

Szerviz szolgáltatásunkkal rövid határidőn belül vállaljuk hibás gépek javítását.

Vásárolni nem csak üzletünkben van lehetőség, hanem jatékkonzol webshopunkon keresztül is. Válogass kedved szerint új, használt vagy akár akciós termékeink között, megrendelésed pár nap alatt teljesítjük futárszolgálatunkkal.

Figyeld weboldalunkat, nálunk elsőként találod meg a videójáték és konzol újdonságokat!

Várunk szeretettel üzletünkben!
Game City csapata