preloader

A megrendelés folyamata

A megrendelését leadhatja:

 • a weboldalon keresztül,
 • telefonon, hétköznap 10:00-13:00 óra között a 06 30 9 424 650 számon,
 • illetve e-mailen [email protected] e-mail címre.

A rendelése, előrendelése állapotáról e-mailben vagy telefonon tudjuk értesíteni. Ha meggondolná magát és mégsem az adott terméket kérné, kézbesítésig (azaz a futárral vagy postai úton történő kiküldésig) bármikor visszavonhatja, módosíthatja a rendelését.

Megrendelését minden esetben e-mailen visszaigazoljuk, így kérjük, adatait pontosan adja meg.

A vásárlás folyamata:

 • MEGVESZEM gombra kattint,
 • KOSÁR, ahol láthatja az addig megvásárlásra kívánt termékeit,
 • Lehetősége van a vásárlás folytatására, a megrendelt termékek törlésére, mennyiségük módosítására.
 • Kattintás a „MEGRENDEL gombra, majd a megrendelőlaphoz jut, ahol szükséges megadni adatait (név, szállítási cím, e-mail cím, telefonszám). Szállítási címre abban az esetben van szükség, ha nem a bolti átvételt választja. Áfás számla igénylésekor, kérem, töltse ki pontosan a számlázási adatokat is. A megjegyzés menüpontban leírhatja rendeléséhez kapcsolódó kérdéseit, üzeneteit. /Például: mikorra szeretné hogy szállítsunk – milyen napszakban, melyik napokon -, portásnak szólni kell, kapucsengőn eltér a felirat stb./

A megrendelt videójátékokhoz, gépekhez háromféle módon juthat hozzá:

 • futárszolgálattal történő kiszállítással, melynek díja szer 1500 Ft-elviteli díj; 1500 Ft- visszaszállítási díj (összesen oda-vissza 3000 Ft
 • személyes átvétellel

 

FONTOS TUDNIVALÓK:

 • A hétvégén (szombat-vasárnap) beérkező levelekre, üzenetekre a legtöbb esetben csak az azt követő első munkanapon áll módunkban válaszolni.
 • A rendelésekor megadott adatait bizalmasan kezeljük, 3. fél részére (ez alól kivételt képez a futárral kiküldött csomagok esete) nem bocsájtjuk ki. A csomagok kiszállítását futárszolgálaton vagy postai úton keresztül tudjuk rendezni. A házhoz szállítást Magyarország területén belül bárhova vállaljuk. A feladott termékeket biztosítás fedezi, így a nagyobb méretű, vagy értékesebb termékek kiszállítása sem ütközik akadályba.
 • Az oldalon meghirdetett termékek árváltoztatásának jogát fenntartjuk. Az előrendelési árak tájékoztató jellegűek, a végleges ár több, cégünktől független tényező miatt is változhat.
 • Amennyiben egy még csak előrendelhető státuszban lévő terméket rendelt, úgy értesíteni a játék tényleges megjelenésének közeledtével (2-3 nappal a beérkezés előtt) fogjuk. Az oldalon szereplő megjelenési dátumok csak tájékoztató jellegűek, (bár a legtöbb esetben 1-2 nap eltéréssel pontosak), s az adott játékot forgalmazó cég minden előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatja azt. Ezekről, ha ilyen eset előfordul megrendelőink e-mailben kapnak értesítést, illetve az oldalon is módosítjuk a várható megjelenési dátumot.

 

Megjegyzés
Mielőtt vásárolna, kérjük, alaposan tájékozódjon! Számunkra is fontos, hogy elégedett legyen szolgáltatásunkkal, illetve a megrendelt termék(ek)kel. Ha bármilyen kérdése, észrevétele van, akkor kérdezzen minket telefonon (Hétköznap: 10-13 óráig a 06 30 9-424-650-es telefonszámon) vagy e-mailben (az [email protected] e-mail címen), vagy az oldalon található “Üzenet nekünk” gombra kattintva, és mi legjobb tudásunk szerint igyekezünk minél hamarabb megválaszolni kérdéseit.